Lite update

Hello!! Vilken underbar Lördag jag fick.. som en saga.. Jag träffade en man från Frankrike.. en man jag inte kommer glömma i första taget.. Men det här blev en saga utan lyckligt slut dessvärre.. Jag gav honom mitt nummer. Men han hörde aldrig av sig. Vilket är jätte tråkigt. Men allt var för bra för att vara sant så jag förväntar mig faktiskt inget annat heller.. Tack till dig underbara franska människa att du förgyllde min kväll och natt. Tack för att jag fick vara intim med dig och tack för att du tog hand om mig så bra. Du var så snäll hela tiden.. Dina kyssar har bosatt sig i mitt minne.. för att få stanna där. Och jag ångrar ingenting snarare tvärt om..
Nog om honom
Igår var jag vilande hela dagen. Jag och Milo mös och gosade mest hela dagen helt ärligt. JaG VAR även uppe i det blå (hehe)
I dag har jag tagit hand om barnen och vi gick över till Ewa, Alva och Tuva en stund för att leka..
Jag lämnade hem Emilia till hennes pappa där efter.. Milo och jag har käkat mat, jag har haft lite data tid medan han sov.. sen har vi bara lekt och busat och nu sover han.. Jag donar med tvätt och det är allmänt fridfullt. Skönt.
Om två veckor åker vi.. Jeehhoo
Ville bara  skriva lite om allt och inget.. Kram

Milo

Min lilla duktiga pojke har ätit en hel rostamcka med ost till frukost för första gången. han tycker verkligen om det. Nu sover han middag.. Sen blir det att pilla i honom lunch och packa hans saker.. Han ska sova borta under natten hos min dotters pappa tillsammans med min dotter...

Lördags bestyr

Godmorgon!! Hoppas allt är okej i vanlig ordning..
I dag ska här städas och helst diskas. Ska vara med Nina i kväll och barnen ska vara hos barnvakten. Vi ska bara mysa och äta gott och bara vara... Skönt och massa mys längtar.
De blir inget jobbande i dag.. (som tur e)
Men hemmet ser ju ut som en bomb så det blir inget sitta still här inte. Emilia håller på att städa på sitt rum. En del gnäll men hon gör det ändå så får väl vara glad för det.
Igår kväll var jag med min dotters pappa. Vi spelade kort och hade de riktigt trevligt.
Jag somnade till New Moon.. (filmen alltså) Jag är sold på Twiligt) den 16 November ska jag på Bio och den dagen är det världspremier för Breakin Dawn part 1. Undra om det spelade inte bägge filmerna samtidigt och om man måste vänta ytterligare ett år innan den kommer ut på Bio??
Hoppas inte efter som sista boken är en hel bok och nu ska de göra filmerna till två!!
Både bra och dåligt kan jag tycka.. efter som då får det ju med massa mer när det delar filmen.. men samtidigt får man inte se upplösningen.. sista boken är sjukt bra.. Vill läsa den igen..
Ska nog göra det också..
Finns ju en extra bok som heter Bree Tanners andra liv.. den är inte så bra..
Nej om man skulle ta och sätta fart.. Vilka filmer har du sett med Robert Patinsson?
Jag har sett Twilight, New Moon, Eclipse, Remeber mee och Water for Elephants.. Den sista rekommenderar jag.. har sett den två gånger.. den är riktigt bra


☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0