Blogg inlägg borta och GOTT NYTT ÅR

Jaha vad fan nu då? jag bloggade ju igår kväll. Men inte fan finns det något inlägg från igår jävla skit. Sne man blir. I bland tycker jag väldigt illa om BLOGG.SE appen.. Den funkar inte alltid som den ska tydligen.

Igår Storstädade jag en gång till pga av att jag haft Fanny här (en hund) och för att det var grusigt ändå fast jag städade i förrgår.. Så nu gjorde jag det dubbelt och det blev så fint..

Sen kom Azad på besök och en stund efter det kom Hanna och barnen. Jag lagade köttfärssås och alla barnen åt bra. David med..
Jag och Hanna satt och nörda med våra Iphones och barnen lekte på bra. Emilia var så bra med DAVID OCH NÄR DEM HADE GÅTT SEN PÅ KVÄLLEN SÅ BERÖMDE JAG HENNE MASSOR FÖR DET OCH DÅ SVARADE HON.
-Men hallå mamma, han är faktiskt min NYA kompis..
Haha precis som att ge dig morsan han är min polare klart jag är snäll då hahahaha
Gulliga barn alltså!!
Milo lekte bredvid lekar med Matheo men halv sju orkade han inte mer och jag gjorde i ordning honom för natten och han somnade på två röda sekunder och sov till halv nio i morse utan att vakna en ända gång.. Gubben var nog trött..

Ja så Hanna berättade en sak och sen fick jag reda på att hon ska sitta helt själv i dag på Nyårsafton.. Skit dåligt tycker jag.. Men NEJ det behöver hon inte alls det göra för jag kommer att göra besök hos henne i kväll med mina barn så vi kan fira i hopp.. eller det är väl inte så mkt att fira men trevligare att umgås med nära och kära och inviga det nya året än och sitta helt själv som man gör alla andra vanliga vardagar..

GOTT NYTT 2012
PUSS

 

 

 

 Kvällis

De blev en grin fest här i kväll. Lilla Milo han inte mer än och somna fören han vaknade och var ledsen

Jag klappade honom på magen. Och på kinden. Men han fortsatte att vara ledsen. Han fick 150 ml välling till och den slank ner.

Men oron försvann inte. Nu till exempel gråter han igen. Jag vet att han vill komma upp och han vet att jag brukar ge med mig och ta upp honom. Men de är helt fel. Då lär han sig ju att pipa lite så får man som man vill.

Och nattningen kommer kvarstå i detta problem om jag hela tiden ska ge med mig för att jag tycker synd om honom. Nej nu går jag in efter fem minuter i stället. Ska försöka hålla på de så han förstår och kan finna sov ro med att jag faktiskt kommer in igen och att han inte är övergiven.

Emilia var super trött. Hon slocknade redan vid åtta utan protest! Och de är högst ovanligt efter som hon brukar fara upp och ner ända fram till elva på kvällen. Men inte i dag. Tröttis :)

Nu ska jag försöka få i mig min kvällsfika bestående av fullkorns bröd, oliv smör och stekt ägg!!

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0