På kaffe rep

Hejsan alla.. sitter hemma hos Hanna med mina sjuka barn för att föra smittan vidare på hennes. Vi ska strax gå ut så jag uppdaterar mer när jag kommer hem PUSS

Vattkoppor har drabbat huset

Igår morse vaknade Milo upp med prickar på magen. För en tid sen så träffade jag vänner vars barn hade koppor just bara för att mina skulle få dem, och det kan jag ju säga att dem fick. Jag fotade lite igår morse när det blommat upp på min son. De tog en timme innan jag såg att även Emilia insjuknat.. De tog ytterligare några timmar innan hon hade enstaka över hela kroppen men blev full i nacken och bakom örat.. Bilderna jag tog var ju precis vid insjuknings tillfället, så man ser inte så bra.. Tänkte lägga ut fler senare i dag.. Just för att andra föräldrar kan jämföra och för att jag vill visa HUR dem ser ut..

Jag pratade med bvc igår morse också. Milo skulle på 8 månaders kontroll men vi fick en ny tid efter som vattkoppor  smittar via luften. Hur som helst fick jag tavegyl utskrivit åt lilleman.. det funkar bra på honom men har däckar av det.. Så igår kväll somnade båda barnen vid sju!!

Milo vaknade sex i morse och grät och klöste sig.. Nu ska han få mer medicin.. han äter och dricker bra och har ingen feber..


☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0