Baby party och en och annan tårta

Godmorgon!!

De var stress från morgon till kväll igår. Och när kvällen väl kom och barnen somnat orkade jag inget annat än att slänga mig på soffan för att sedan dra mig tillbaka till min säng för att sova. Nu är vi dock vakna igen och jag känner mig inte så där jätte utvilad. Men det är väl så det är att ha små barn antar jag.

Dagen igår blev en bra dag. Milo hade ju kalas :) Massa mys, och massa gott att äta.
Jag fixade ju i ordning hela förmiddagen och så här blev resultatet:

Gästerna kom vid 14 tiden och Emilia tyckte det var jätte roligt :) Hon verkligen älskar kalas :)

 Milo fattade just ingeting, och jag tror han trodde att det var vilken dag som helst fast med massor av andra människor. Hur som helst så var han jätte söt i sina festkläder :)

Vi åt massa gott  så vi blev alldeles mätta :) Milo fick fina paket. Kläder fråb Polarn och Pyret (som jag älskar) Presentkort från Pop och lego.

 

Milo fick hjälp av mig att öpnna sina paket för han var mest intreserad av snörena runt om :))

 

Efter paketöppningen bar jag in Milos tårtor och vi sjöng för lillebror. Han gillade sången och fick dansa lite med morfar Tommie :)

 

 

 

Min kompis hade föresten bakat en väldigt gullig muffin åt Milo. Kakmonstret från mupparna. Måste bara visa er. Ur läckra

 

 

Som sagt kalaset flöt på bra :) Härligt med barnkalas.

I morgon ska vi till dagis och om en vecka om allt går bra med Milo på förskolan så börjar jag i skolan sen.. Ha en bra dag kramKalas dagen för Milo

God morgon på er!!
Jag städade och grejade hela eftermiddagen och kvällen igår. Barnen somnade inte i tid kan jag säga. Emilia var orolig och förväntansfull inför i dag så hon kunde inte somna. Sen blev hon övertrött och blev jätte ledsen för att hon fick för sig att hon saknade sin pappa. Så jag fick sitta inne hos henne och trösta och bädda om en stund innan hon lugnade sig.

De var något med Milo också för han ville inte heller sova. Dock tror jag att det har att göra med att han sov lite för länge middag. Men hur som helst så somnade barnen tillslut i alla fall.

Jag vände upp och ner på vardagsrummet igår och slängde massa skit jag samlat på hög. De blev en del kan jag säga. Så senare ska jag gå ut med alla sopor och en matta.
Jag är inte helt klart med vardagsrummet så jag fotade inte helheten men däremot fotade jag lite mysfaktor :D

Min mys kväll framför tvn:

 

I dag måste jag slutföra städningen, blåsa ballonger och ställa ut långbord i vardagsrummet. Tro nog att Emilia kommer hjälpa mig hon älskar nämligen kalas..

Hoppas ni får en underbar Söndag.

Själv är jag ledig från jobbet just i dag!!

Kram

Nu börjar förvandlingen

Hejsan!! Nu har vi precis kommit hem från lite ärenden. Barnen kollar på film i Emilias rum och jag ska börja ta tag i mitt vardagsrum. Som ska få sig en helt nytt lyft (bilder kommer sen och ni få bortse från min extremt fula tapet som inom en tid kommer vara en grå tapet som fondväg och ljusgråa målade väggar) Jag ska köra med tre färger i vardagsrummet. Grått, svart och vitt!! Snyggt!!

Får inte glömma och ställa in de tre prinsesstårtorna i kylen som är till morgondagens kalas :) Vi längtar.. nej nu vardagsrummet.. Ha en fin eftermiddag :)


☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0