Tystnaden är över

Lugnet efter stormen och lite lull lull!!
 
Så var det åter igen dax att sätta sig här en stund och notera ner några rader om mitt liv för alla att läsa :)
 
De har blivit en hel del strandbesök efter som jag vill ta vara på det fina vädret den här skit sommaren har erbjudit. Men det tycks ha vänt. Tror dock  inte man ska säga för mycket... Men 25 grader varmt är ganska skönt och jag vet inte hur många gånger jag har badat i havet nu!! så härligt
 
Jag har även träffat familjen på pappas sida.. eller vad man ska säga.. typ lite så.. De var blandade känslor men det gick bra. Lilla Ingemar (min syster Saras son) har fyllt ett år så hon var uppe här förra veckan och höll kalas..

Tiden där bara rann i väg och vi var inte hemma förens vid nio på kvällen :)
 
 
Livet går vidare och gravidtet går vidare.. Humöret svänger som en jojjo och sömnen är allt mer svår hanterlig..
Som det ska vara då i Zazz liv hehehe.. Om två dagar far vi till Skåne.. Äntligen.. Nu är det nära.. Skönt ska de bli..
 
Har även umgåtts lite med killens föräldrar och Milo har hunnit ramla ner från soffkanten och fick sig en rejäl fläskläpp.. Jag blev så orolig.. skulle precis fånga hans fall när han small i golvet.. Han är så vild all over hela tiden.. jag hinner nästan inte med hans tempo och han är en liten liten olycksfågel min snutt.. Men det gick bra.. Såg mkt värre ut än var det var.. redan idag är fläskläppen nästan borta och skadan skedde igår kväll..
 
Nej tror jag ska packa oss i väg till Stranden nu Tjipp tjopp
 
 

Kommer bli tyst här ett tag

Tja!! Två dagar nu har vi legat på stranden och bara njutit.. Jag har badat min sex gånger i havet och vi har haft kanon väder.. men med följd har jag blivit sjuk så det kommer bli tyst i bloggen några dagar.. Måste pigga på mig till Onsdag då vi far till Jonathan...
 
Nu är jag i vecka 11+1 i min graviditet och kärleken mellan mig och min fästman spirar.. Härligt känsla de där när man verkligen hittat rätt i livet..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack alla mina älskade vänner

En sårad Sandra, ang min blogg.. jag får kommentar efter kommentar att de inte kommer hålla med Marthin, att jag känner inte honom för att skaffa barn med honom, jag får på hopp att jag har barn med fyra olika pappor och att jag är en slampa som knullar till mig ungar som inga fäder har.. Att jag bara tänker på mig själv.. Är de mitt fel att papporna till mina barn inte vill vara delaktiga i deras liv förutom Ville??? Är det mitt fel att dem dragit från mig är det mitt fel att dem slagit mig fördärvat allihop? Varför kan inte folk bara vara glad för min skull nu när jag ÄNTLIGEN hittat en man som älskar mig för DEN jag är och att jag är lycklig med honom??? Han har tagit tills sig mina barn som hans egna.. Vi är förlovade och har ett jätte bra förhållande han ställer alltid upp vad det än gäller och jag är LYCKLIG med honom.. Jag är inte värd att få elaka kommentarer i bloggen om hur fel jag gör att det inte kommer hålla och att jag är en ego slampa.. Så ledsen!!!
· ·

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0