I dag har vi köpt en hund schäfer rottis

 Hej i dag har vi köpt en blandras tik schäfer/rottis.. Hon är jätte go och två år gammal.. Hon är barn kär och kan lydnad, hon kan gå lös och kommer på inkallning.. Hennes favorit syssla är bollar och upptäcka saker.. Jag blev kär direkt jag såg henne på blocket.. Och vi är jätte nöjda med henne..
 
Nu ska jag och Martin hålla kväll och se en beckfilm.. Sen blir det sängen...
Ha en fin kväll alla Lilja heter hunden

Vecka 6+0

Godmorgon på er!! Nu tänkte jag skriva lite om min graviditet
För en vecka  sedan var jag hos en läkare uppe på gyn här i Nynäs.. Han gjorde ett   vaginalt ul och konstaterade att jag var i vecka 4+1.. Han kände inte ens på livmodern eller något.. de ända han såg var ett svart hål med ingenting i. Jag viste enligt gravid kalendern på Familjeliv att jag då skulle ha varit i vecka 5+0 så jag viste att de inte stämde.
 
Jag har ju haft två missfall inom loppet  av tre månader så jag fick utskrivet hormoner jag ska ta i slidan varje kväll..
Jag ska ta kuren en månad och sen komma på återbesök.
 
I förrgår fick jag söka akut till gynakuten i Södertälje efter som jag fått en blödning. Den läkaren var jätte bra hon gjorde en grundlig gyn undersökning och nu såg hon ett svart hål med en hin säck i.. Hon konstaterade att jag var i vecka 5+5.. Skönt att få bekräftat att min teori om hur långt jag gått stämde..
Jag har återbesök den 25 kl 09:30 till samma läkare för nytt vul..
 
Äter folsyra, vagitorier (hormonet) och även graviditets vitaminer jag ska ta två gånger om dagen.. Må detta gå vägen den här gången..

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0