Gjort ordning barnrummet

Nu i helgen har jag gjort i ordning Emilia och Milos rum.
Det har ett och samma rum bra det att jag delat av det med en grind i mellan så det blir som två små gulliga rum, och det blev faktiskt jätte bra :)
Milo har fått sin hylla på plats och Emilia har fått dit sin hurts..
Jag är mycket nöjd för att ha arbetat med en sådan liten yta
 
 
Milos rum
 
 
Emilias rum nr 1
 
 
2
 
 
 

Vecka 20 plus 2 (21)

Hejsan här har ni mig igen!
De var ett tag sen va hihi..
Jag börjar bli sjuk, ont i halsen och öm i körtlar med mera.. Jobbigt för jag har aldrig tidigare varit sjuk under en graviditet. Så jag googlade lite igår för att se om det var farligt att få Influensa när man var gravid.. Och de var det inte men det var inte jätte bra heller att få hög feber.. Så jag hoppas att det bara blir en förkylning och inget annat.
 
Jag väger nu 73,2kg
Start vikten var 62kg
Och inskrivnings vikten var 70,5kg
 
Midjemått är: 97cm så det  växer :)
 
Vi har varit på UL som ni vet, allt såg bra ut och hon gick igenom bebisen noggrant och UL tog ungefär en timme. De är en liten gosse :) <3
 
Jag har köpt en stor gravid dagbok nu på Bokia här i stan. den är jätte fin och man kan skriva mkt mer i den än den förra jag hade vilket jag tycker är bra..
 
Jag mår förövrigt bättre och känner att järnet nog börjar stabilisera sig i kroppen då jag inte alls mår så där slött som jag gjorde förut.
 
Nästa Mvc besök är 1 oktober :)
19 veckor kvar nu :) Jeho..
 
 
 
 
 

Åkt till Kompisar över helgen

Hej hopp!!
Igår for vi till min gamla stad för att besöka kompisar under helgen.. Trött på att sitta själv var och varannan dag i Nynäs.. Nu fram tills söndag ska  vi vara hos Nina sen kommer vi åka till Ewa i Strängnäs.. Emilia ska till sin pappa i dag och följa med mig till Strängnäs på Söndag.. Där hämtar M oss och vi åker hem..
 
Skönt att komma bort, jag som brukar få "borta ångest" men det har inte hänt den här gången och de är jätte skönt.. Milo sov hur bra som helst i natt och vaknade kl sju i morse.. Jag sov också jätte bra. Vaknade några gånger för att gå på toa bara.,.
 
Vanessa och Emilia har inte träffats sen i sommars så det var blyga inför varandra först med det släppte fort..  de lekte hela kvällen igår så det blev alldeles trötta och rasade i säng båda två. Haha sötnötter..
Milo är också jätte snäll och är som sagt skönt att vara här :)
 
 
 

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0