valborg idag men en vanlig dag för oss

Förra året var det vuxenfest denna dag.. men idag blir det en helt vanlig dag. Jag ska inte ens se nån brasa. Höggravid och trött.. och surt att man inte ens kan ta en god cider.
Så jag och barnen festade till det med att käka lunch i vardagsrummet i stället.. haha
Snart dax att hämta Emilia i skolan. Sen är det långhelg för barnen..
 
 

Vecka 27

Så är jag i vecka 27.. men en väldigt lugn bebis i magen fortsätter graviditeten framåt.
Det händer nu att jag tar hjärljud på bebisen varannan dag pga att jag känner den så lite. Men än så länge tickar det på fint. 
Jag har återigen en oro att något ska hända eftersom den är så lugn så blir de väl så..
Vagnen är nu inköpt för bebis och Bias.
Det blev an Tako jumper duo.. Den är jätte fin
 
 
Jag fick en värdecheck i brevlådan igår så jag kan åka till Kapphal och hämta valfri gratis boddy.. och jag får 25% på valfritt plagg.. men det tar jag sen när det visar sig om allt gick bra eller inte. Och när jag får reda på vad de blir för kön....
Igår kunde jag dock inte slita mig från dessa saker.
 
 
Nu när jag sitter och skriver puffar hen på mig.. Hihi. . Vill ni se den nya magbild en också kanske.. det var ju ett tag sen sist..
 
 
 

Tillbaka

Jaha så var det Onsdag idag.. Mitten på veckan.. Och igår var det första dagen man kunde gå i bara t-tröja. Härligt. Minns inte att det brukar vara så här varmt i mitten på April Det var det inte förra året iallafall. Jag önskar en lika bra sommar som förra året då den var kanon..
Idag har jag en plan att fixa min balkong. Morötterna och Smultronen jag satte i krukor inne för en tid sen har nu kommit upp.. Så 1 Maj ska jag ställa ut dem på balkongen..
Pga att det inte tål om det blir för kallt på natten..
 
Emilia lärde sig cykla utan stödhjul i förrgår.. Hon lärde sig på en ända dag. Och nu cyklar hon bredvid mig varje dag till skolan. Och Milo har fått en liten blå cykel med stödhjul och även han tar sig fram på den. Jag verkligen älskar den här årstiden och önskar det kunde vara så här året om.. Vintern är väl för jävla tråkig.. Usch..
 
Graviditeten rullar på och igår var bebis jätte aktiv.. Men tänkte skriva ett separat inlägg om det på fredag när jag byter vecka till 27
 
Både Bias och Milo har fått dagisplats och det känns skönt så här när jag är höggravid.. Milo börjar redan i Maj och det behöver han. Och  eftersom han varit ledig i så många månader nu så ska jag försöka få så han gå där i sommar så jag hinner vara gravid lite också..
 
Ja som ni ser så rullar dagarna på här.. Och nu ska jag faktiskt kolla tvillingvagnar på blocket och bjuda på två bilder från i morse innan lämningen på skolan.. Må gott alla
 
 
Morötterna jag planterade.. men nu är det grönt och fint i krukan i stället hehe
 
 
 
 
 

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0