en helt vanlig dag

Hej och godmorgon!!
Jag känner mig jävligt förbannad på vissa just nu. Men jag låter det vara osagt, sen har jag tappat bort Mon bankdosa till datorn och hittar den ingen stans.. också ett irretations moment därför att jag behöver den..
Aja de är väl en värdslig sak och likaså att sommarvärmen helt plötsligt är puttsveck gha... 
 
Idag regnar det,och blåser och är allmänt skit ruggit så det blir en inne dag för oss alla. EMILIA har blivit förkyld så det är dax för alla dessa inhalationer med astmasprayer igen.. och vi får verkligen hoppas att de blir en mild gång denna gång..
 
Igår skulle vi ha en mor och dotter dag..så vi åkte till stan för att fixa ny laddare och tanka Emilias mobil.. men allt var stängt så vi tog en subb i blåsvädret och sen åkte hon till en kompis för lite lek..
 

och där kom blogglusten

God förmiddag..  får se hur det går att skriva från telefonen nu då. Jag har bytt tangentbord och den stavar lite hur den vill om man inte kollar noga på vad det blir för ord..
I helgen var det marknad med tivoli. Och barnen älskade det. Men först var vi på en mega loppis och där köpte vi en del krimskrams och fikade/ lunchade i lekparken efteråt...
Marknaden i år var toppen,och vädret var kanon..hela 25 grader varmt.
Annat mot vad det är idag..med dessa ynka pissiga kalla 11 grader.
Första dagen gick hela familjen och barnen fick åka karuseller och shoppa loss.. Andra dagen gick jag och Emilia själva och då käkade vi det där som bara är ett måste på marknad.. Langos!!!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0