Deppigt och rip

Igår var allt annat en rolig dag.. 
Jag hittade Emilias marsvin Sötis död i sin bur. Helt utan förvarning.  Hon var pigg och alert dagen innan. Hon åt bra och jag anade inget fel på henne. 
Men där låg hon.. raklång i buren med huvudet ner i spånen.
När jag hämtade Emilia i skolan berättade jag vad som hänt. Hon la sötis i en liten påse och tog väl hand om kompisen flisan som överleft. .
När M kom hem gick vi till skogen och begravde Sötis under ett träd. Emilia ordnade en fin gravplats med massor av stenar ovanpå och så la hon blommor. Vi sjöng även en sång..
Sov gott lilla Sötis. .
 
 

Ståbräda

God morgon i jotan! !
Jag vaknar faktiskt av mig själv varje morgon vid 6. Vi går nästan alltid och lägger oss vid 22 och lilla damen brukar inte vakna förens vid den tid jag går upp.
Klart att de händer. Men de är fler gånger hon inte gör det än gör det.
På så vis är hon den snällaste bebisen jag haft..
Nu ska Emilia till fritids. Jag har bytt åt henne. Hon har fritids på morgonen i stället för eftermiddagen..
 
Nu är det några timmar senare. Jag hann inte skriva klart förut. Barnen krävde sitt och jag fick morgonbesök av en vän som ville ha kaffe och lämna Milos easy xride. . Så nu har han en egen sittplats på vagnen. . Skönt och mindre komplicerat när vi ska in till stan..
 
Nu sitter jag här medan lillan kollar sig omkring i baby gymmet. . Jag dammsög av i morse och jag har ingen disk så nu vet jag inte vad vi ska hitta på.. kanske läsa lite i boken jag köpt..
 
 
 
 

Helgen

Hejsan!
Helgen är snart förbi. Jag är jätte trött efter helgen. Milo har haft ett dussin utbrott och varit mycket arg. Och han har även knyckt en massa att äta från skåp och kyl. 
Vi har bråkat om dessa ships-frukostar som inte är tillåtet och jag funderar skarp på att dra in fredagsmyset nu. Och utan att hota med de. Utan helt enkelt varken tala om vilken dag de är eller köpa chips och godis på ett bra tag. Anledningen är att jag inte vill trigga honom till att bli arg över att han inte får äta detta dygnet runt. Jag tror inte han förstår.. och då är det lika bra att inte köpa eller prata om dagar eftersom det är uppenbart att Milo inte klarar av fredagsmys med gott just nu..
Vi har konstant bråk varje morgon om de här. Jag orkar inte. Han orkar inte.. så vi får se om det blir någon ändring.
Han tror tillex att han ska få chips varje gång en barnfilm ska spelas i dvdn. . Nej de här är inte bra för honom ..
 
Jag städade hela lägenheten igår och de behövdes kan jag säga. Jag skurade även nya vagnen jag köpt pga att den gamla gått sönder. HEYLIE ligger och sover i den just nu och hon värkar trivas i den..
 
 Mamma var på besök igår också. Milo har henne som idol.. Och han hade sagt till henne på rummet att i julklapp skulle hon få ett hjärta i sitt paket av honom. Gulligt eller hur?
Idag är det söndag och Emilia ska hämtas. Då får jag en chans att prova nya kärran. Åå den är så fin. För den är rosa och jag älskar rosa!!!! 
Milo ska få lunch nu. Bias sover.. Han blev trött efter en hel förmiddag busande på rummet med mig..
Vi hade riktigt kul :) 
 
 
 

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0