13 år så det måste jag skriva

Idag fyller mitt 5 te barn 13 år.. Det är 11.5 år sen han försvann från mig.. Ofattbart..och nu är han 13 år och tonåring.. Grattis älskade största sonen på din 13 onde födelsedag.. Säkert en rolig dag för dig.. Men en tung jobbig ångestfylld dag för mig !! sorg och smärta!!!

De här med barn

Ibland undrar jag hur jag tänkte.. I allafall när morgnarna startar som den idag.. Alltså verkligheten.. Inte den fina fasad många föräldrar måla upp..
Jag har skrivit om de förr.. föräldrar som har 100 procent lycka varje dag..Föräldrar vars barn är små rara änglar alla dagar i veckan.. Jag hatar verkligen sådana texter och bloggar, för jag VET att det inte finns ett ända barn som aldrig skriker, sätter sig på tvären, stökar och för liv.
Min blogg ska aldrig någonsin förvandlas till den perfekta familjelyckan med barn som är som guds gåva till föräldrarna..
Denna morgon startade med skrik och bråk om dessa telefoner och surfplattan.. 
Har dem inget liv eller fantasi kvar.
Inte spelade jag surffis direkt på morgonen när jag var liten!!! Omg vad saker förändrats..
När jag var liten lyssnade jag på kassettband, sorterade bokmärken, lekte med dockor eller lego..
Idag ska det också byggas lego, göra pärplattor, spela kula och lekas med dockor. Men på ipads och i telefoner.. Allt är ju för fan elektroniskt !!
och får mina ungar inte spela blue det tee timmars böl, skrik och tårar.
Sen får jag höra hur dum jag e..
Detta är så skrämmande 

Barnmottagningen

Hello!
Nu har det gått några dagar sen förra inlägget. Men Idag åkte jag för allra första gången tåg helt ensam sen jag fick tillbaka mina panikattacker för två år sen..
High Five till mig själ *klatch* 
Så jävla stolt eftersom jag bokat om Heylies tid en gång förut pga av rädsla för att få en attack..

Hur som helst, de gick skit bra. Dock gick jag lite vilse men tillslut hitta jag rätt och jag var dessutom en hel kvart förtidig.. Snacka om stolt morsa ...
Jaja nu till huvudsaken. Som ni alla vet har Heylie haft hosta i ett år typ. Den har lixom aldrig gått bort helt.. och i förra veckan hade hon dessutom 4 krupp anfall så nu var det dax att kolla upp allt sammans.. ( kan inte släppa att jag klarade åka dit wiieee)
Läkaren undersökte henne och kom fram till en behandling vi ska köra i 6 månader nu varje dag. De blir flutide och airomir som på dem andra barnen.. Dock är Heylies medicinering lite annorlunda eftersom hon ska ha varje dag i 6 månader och ska ha en till två puffar airomir vid varje hostattack hon får.
Detta är alltså inte avsett för astma då hon inte fått den diagnosen utan en behandling läkaren föreskrivit för 1 års hosta.
Så sammanfattningsvis blir det: flutide morgon och kväll dagligen fram till oktober.. och airomir dagligen vid VARA hostattack..
Och sen blir det återbesök igen i Oktober..

Nu såg jag att klockan sprungit iväg så måste sluta.. men där var en liten uppdatering om vad som händer nu..

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0