vår och sol

Hejsan på er där ute i Sverige!
Hur har ni det? 
Nu är våren i full fart.. solen skiner nästan varje dag och det är runt 10 12 grader i skuggan.. Och detta innebär att vi är ute varje dag ända till läggdags..
Igår mötte jag upp tre andra mammor och deras barn.. Och var i lekparken med 8 barn långt efter kl 17..
Och efter gick halva skaran till Heylies gudmor och där bjöd hon på mat och kaffe..
Helt underbart eftersom barnen somnar som klubbade sälar hemma sen..

Jag är så glad av all ny energi jag fått.. har nämligen sorterat stort bland gamla vänner för drygt två månader sen.. Och ingen kan må bättre än jag.. Och längtar inte tillbaka en ända sekund till de som var innan..
Jag umgås med alla jag verkligen tycker om nu.. Och så härligt när vi blir så många varje dag.. barnen har massa kompisar att leka med och de är helt fantastiskt !!

Nu ska jag göra i ordning barnen för skola o dagis.. sen hem fixa trixa hemma. Och i eftermiddag blir det parken igen!!
God morgon 


Astma sjuk igen

God Fredag på er alla !!

Jag och lill tjejen är sjuka.. Eller jag är inte lika dålig som henne..

Hon blev jätte förkyld här för tre dagar sen och nu har vi börjat innhalera för astma.. Skriver även dagbok om hennes tillstånd då vi går på allergi-utredning på Sös med henne.. Och vi har återträff med läkaren om en dryg månad..

Just nu ligger hon och sover, men hostar jätte mkt i sömnen så blir till att innhalera henne igen när hon vaknar.. Vi har fått ett annat medicin schema att jobba efter än vad vi hade förut och de tog två veckor för Heylie att bli sjuk igen.. Dock är de lindrigt mot vad hon hade i Januari..

Fredag i dag då.. Inga direkta planer är gjorde.. och vädret suger. Längtar så till sommaren just nu..

De jag verkligen är sugen på att göra nu när Heylie sover och grabbarna är på dagis och Emilia i skolan är att baka kanelbullar!! Vill ha massa fika i frysen så man är beredd när det vackra vädret faller på.. :) När det än sker haha..

Jag hoppas ju på snart för de är just vår sommar jag börjar längta efter redan i slutet på September.. Är verkligen inte en vinter människa och hatar allt vad kallt och blött heter..

Nu ska jag se om jag kna slänga ihop en deg.. Vi hörs lite senare..

Hare o Kanin

 

 

 

 

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0