Saknaden har varit stor och så är det valborg

Näähhää vet ni vad.. nu får jag fan i mej ta och skärpa mig.. så länge jag längtat efter att blogga... och inte gjort det. Jag har inte haft tid.. Olyckligtvis fick sonen kolik.. Nu har vi fått köpa MiniFom och Semper Magdroppar så nu är det mycket bättre..
 
Min årstid är äntligen här.. Äntligen som jag saknat dig.. Jag fylls av liv, glädje och motivation när det blir vår.. Jag fylls av luster och njuter varje dag..
 
Vi har busat på en hel del här hemma.. Emilia har haft sitt efterlängtade kalas och det blev så lyckat.. Tyvärr lägger jag inte upp nån bild på det eftersom jag inte frågat respektive barns föräldrar om det är ok.. Så får det vara..
 
De är mycket utelek nu för tiden.. Och en första grillning på stranden med ungarna har vi hunnit med.. Jag har så många mysiga bilder att visa men vet inte om jag kan ladda upp alla..
Jag mår otroligt bra.. Helt galet bra.. Så underbart Jeehhoo!!
 
Vissa saker fyller min vardag så till bredden att jag vet inte vart jag ska göra av all min energi.. Vill massa hela tiden och har många järn i elden nu inför sommar planeringen..
Jag har börjat träna med Endomondo på allvar nu också.. Går powerwalk minst 8km om dagen.. Och ska börja jogga här så småningom när tiden finns. Jag har ju tre barn här som  kräver sitt och det måste gå först Men jag hoppas jag kan få nån lucka då och då och börja jogga...
 
Jag har verkligen saknat er läsare och att blogga.. Jag ska göra allt för att försöka vara med aktiv här.. Och det känns som jag kommer stanna ett tag nu.. Ha en fin valborg för det ska vi ha..
 
 
 
 
 
 
 
 

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0