Och barnen med?

De är fullkomligen kaos med Milo här i kväll! Han vill bara inte somna. Orolig och gnäller. Jag har provat allt jag kan komma på.

För varm? För kall? Ont i magen? Bytt blöjor. Gett vatten, välling o mjölk. Inget av de här fick han att lugna sig! Så nu har jag gett lite Ipren men de är ganska länge sen och han gnäller och krånglar än!
Så nu har jag inga fler idéer som passerar i huvudet!! Så han är uppe här med oss nu. Glad! Och värkar inte alls trött! Åhå Milo jag älskar dig mest men bli trött och sov!

Jag vill försvinna!!

Jag dör så ont jag har. Fan fan fan!! Aaajj :( !!! Jag ligger helt slagen på soffan med en sådan enorm smärta i halsen. Jag vill inte äta och får tvinga i mig vatten!! Blä jag vill ha en famn att ligga i nu! Jag vill få vara liten just nu!!

Men de finns ingen famn och jag måste vara stor för dem små behöver sin mamma. Önskar bara nu att detta går fort över :/

Halsfluss

Tja bha läget?

Nu har vi kommit hem från läkaren!! de var som jag anade. Jag har fått halsfluss jippi eller inte. Men nu har jag fått medicin mot det så om två dagar ska det vara bättre!!
Nu ska jag bara kurera mig och hoppas på att de känns bättre till i kväll. Tog precis min första tablett så..
kram på er

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0