Till Ingen

Jag vill bara säga till Ingen att det inte handlar om dig.. Du må ha dina åsikter om saker men du ör ju aldrig elak.. Eller haha *skämtsam ton* Även om du försöker vara elak så har jag aldrig tagit det så, förut när vi diskuterade mina video inlägg och jag missuppfattade dig..

Jag gillar att ha dig omkring så du vet.. Ha en fin dag
Ps: Har du lagt märke till att du är den ända jag lägger ner energi på att svara..

Hemma i Nynäs

Hejsan!!
Jag orkade inte blogga igår. Jag var i min old town och hämtade hem min son.. Vi var hemma på sen eftermiddag och Milo behövde mat och omsorg med basa bus. Jag hade saknat honom så. Så det blev en kväll med honom.

I dag ska vi göra stan.. Måste till Lindex och kolla fler byxor till Milo. Jag köpte två par på hm igår och ett par basket skor till honom.

Han växer så det knakar nu. Vädret den här veckan ska vara kallt.. Inte så roligt så overallen på Milo får hänga på ett tag till.. Synd.. Jag som hoppades på att snart bli av med dem. Men den som väntar på något gott..

På Söndag kommer Emilia hem igen. Och hon ser fram i mot att få se sitt nya rum.. Jag har bilder på det.. tänkte lägga upp så ni får se hur deras rum blivit. Jag har nu bytt gardiner där inne så det är inte samma som på bilden. Emilia tyckte det blev jätte fint :) Och det tyckte hennes pappa också.

Vi har fått lägenhet nu. Skönt så nu kommer vi snart igång med allt på rikgit. och de blir en liten frihet de. Och jag är enormt nöjd med vårt val av bostad.. Otroligt fint :)

Nej om jag skulle ta och peta i min son lite mellis och packa sköt väskan för en tur på stan. Ha det fint mina kära och alla ni som hatar ;)

Hämta Milo

God morgon på er!! :D
Här har ni en glad Zazz, jag har verkligen fått ut massor av den här helgen som varit. Massa ensam tid med min kille och vi har myst massor. Vi har nog varit mer till sängs än upprätta hahaha.. Så blir det när man är barn ledig och tok förälskad... Hahaha

I dag ska jag ta tåget till min old town för att hämta min son. Men vi åker inte tillbaka i dag.. vi åker i morogn.. de tar ju fyra timmar med tåget så de är ju en liten bit om man så säger..
Sen är det bara en runda till vi behöver åka till gamla lägenheten och hämta det sista.. städa och sen är det klart!!
Gud vad jag längtar tills den dagen då det inte är någon mer återvändo.. (jag menar för flyttens skull alltså)

Hare bra

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0