Saknaden har varit stor och så är det valborg

Näähhää vet ni vad.. nu får jag fan i mej ta och skärpa mig.. så länge jag längtat efter att blogga... och inte gjort det. Jag har inte haft tid.. Olyckligtvis fick sonen kolik.. Nu har vi fått köpa MiniFom och Semper Magdroppar så nu är det mycket bättre..
 
Min årstid är äntligen här.. Äntligen som jag saknat dig.. Jag fylls av liv, glädje och motivation när det blir vår.. Jag fylls av luster och njuter varje dag..
 
Vi har busat på en hel del här hemma.. Emilia har haft sitt efterlängtade kalas och det blev så lyckat.. Tyvärr lägger jag inte upp nån bild på det eftersom jag inte frågat respektive barns föräldrar om det är ok.. Så får det vara..
 
De är mycket utelek nu för tiden.. Och en första grillning på stranden med ungarna har vi hunnit med.. Jag har så många mysiga bilder att visa men vet inte om jag kan ladda upp alla..
Jag mår otroligt bra.. Helt galet bra.. Så underbart Jeehhoo!!
 
Vissa saker fyller min vardag så till bredden att jag vet inte vart jag ska göra av all min energi.. Vill massa hela tiden och har många järn i elden nu inför sommar planeringen..
Jag har börjat träna med Endomondo på allvar nu också.. Går powerwalk minst 8km om dagen.. Och ska börja jogga här så småningom när tiden finns. Jag har ju tre barn här som  kräver sitt och det måste gå först Men jag hoppas jag kan få nån lucka då och då och börja jogga...
 
Jag har verkligen saknat er läsare och att blogga.. Jag ska göra allt för att försöka vara med aktiv här.. Och det känns som jag kommer stanna ett tag nu.. Ha en fin valborg för det ska vi ha..
 
 
 
 
 
 
 
 

Sturl Bert och gap Lars

Nu har jag börjat om tre gånger.. Vad fan ska jag skriva? Bias skriker ju sig igenom kvällar och nätter så denna mamman är fruktansvärt trött..
Vi bor i en jävla sko kartong och det blir fruktansvärt stökigt hela tiden!!
Jobbigt eftersom jag är trött och inte har lusten orken att springa och plocka just nu.
I vårt hem finns det ingen som kan plocka undan efter sig. Barnen använder golvet som sophink och all jävla skräp lägger dem på golvet jämt fast jag försöker lära dem vart det ska vara, glass pinnar, godis papper annat skit hittar jag jämt på golvet Ghaaa.

Snälla rara söta måå det gå vägen med ett nytt hem snart och den plan jag har för detta. Jag tycker jag och barnen är värda det!! Sälla jag ber..

En dag i solen och besök på Emilias skola

M har inte jobbat i dag.. Skönt kan jag tycka, mindre skönt var ju anledningen att jag fick ledverk och 38,1 i temp igår kväll och har legat med ledverk hela natten..
Den höll i sig ett tag på morgonen men försvann sen.. Bias skriker sig igenom kvällar och nätter just nu..
En period kanske.. Bajsar precis som han ska och ingen hård mage..
Vet i sjutton alltså vad felet är.
Jag sitter ute på balkongen just nu för att vila mina öron lite..
Phu har varit en jobbig kväll.. Skrik sen kl sju.. Och än fortsätter det..

Tidigare i dag hämtade M barnen på dagis.. Emilia har sett någon reklam på tv om leksaks hästar hon gärna ville köpa.. Och igår kom hon på att hon sparat i hopp en del pengar och vi räknade dem och lyckan i hennes ögon var total när hon insåg att hon hade råd med flera st hästar.. Dock blev hon besviken då kl redan var över sju och hon förväntade sig att springa till leksaksaffären med en gång!
Jag förklarade att vi kunde göra de som i dag direkt hon kom hem från dagis och ätit mellis..
Haha de var det första som kom ut ur hennes mun när hon passerade dörröppningen hemma. Hon slängde i sig en macka och ja.. Sen var det bara att hålla mitt löfte och vi tog en härlig vår promenad allihopa upp till centrum på jakt efter dessa besynnerliga hästar!
Kommer ju inte ens ihåg vad dem heter Willysar.. Pillysar.. Aja små hårda hästar med överklätt sametstyg krona och horn i olika färger.. Varje häst har ett kort som medföljer och beskriver hästens karaktär kraft och vad den heter.. Nått nytt tjafs dem hittat på . Ja Filly heter häst tjafset haha.. Tydligen en dröm om man är sex år och tjej..

På vägen hem letade vi upp Emilias skola där hon ska börja i 6 års efter sommaren.. Fin liten vit skola med bara lågstadiet!! Tror det kommer bli jätte bra..
Nej nu har Bias somnat så får hoppas han sover ett tag nu.. Är sugen på lite webb tv ostkrokar och egentid nu!!
Tjinge ling trevlig kväll

☆ En mor med Adhd ☆

Adhd-mammans-vardag

RSS 2.0